Bio-ingenieurswetenschappen

 


De Facultaire StudentenRaad, FSR, is de studentenraad verbonden aan alle opleidingen aangeboden door de faculteit bio-ingenieurswetenschappen van de universiteit Gent. Hij is een overlegplatform tussen de verkozen studentenvertegenwoordigers in de faculteitsraad, de studentenvertegenwoordigers in de commissies, de klasverantwoordelijken en de studentenverenigingen VLK en IAAS. De FSR formuleert adviezen aan de studentenvertegenwoordigers van de faculteit Bio-ingenieurswetenschappen in de verscheidene overlegorganen.

Geïnteresseerd? Mail ons op stuvers@fbw.ugent.be.

 

Misschien iets voor jou:

De FSR staat open voor alle voltijds ingeschreven studenten die een opleiding volgen aan de faculteit Bio-ingenieurswetenschappen. Deze kunnen de vergaderingen bijwonen en deelnemen aan de discussie.

Als je ooit in de problemen of vragen hebt over een bepaalde prof of een vak, aarzel dan niet om een discussie te starten in het forum op minerva of ons te contacteren via bovenstaand e-mail adres. Je vindt ons ook terug op Facebook: wordt als de bliksem lid van www.facebook.com/groups/stuvers.

THEMA'S

 
Opleiding