Hermes

Hermes

Hermes is de studentenkring voor studenten Industrieel Ingenieur aan de Faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur van de Universiteit Gent. Deze vereniging ondersteunt haar leden op zowel educatief, job-gerelateerd als studentikoos vlak.

Hermes regelt de boekenverkoop, zorgt voor nuttige info-avonden en organiseert jaarlijks een Job & Stage Event. Daarnaast biedt deze vereniging ook tal van andere activiteiten aan voor zowel gedoopte als niet-gedoopte leden. Dit aan een voordelig studententarief! Deze activiteiten gaan van sporten zoals voetbal, kajakken en karting tot feestelijke activiteiten zoals een Vooruitfuif, kroegentochten en een jaarlijks galabal. Ook een traditionele cantus ontbreekt niet op de kalender. Elke maandag komt deze kring samen in de Delirium Tremens Overpoort voor een gezellige kringavond.

Studeer je geen Industrieel Ingenieur? Geen probleem, iedereen is welkom bij Hermes! Wees dus zeker niet bang om eens goeiendag te komen zeggen! Meer info? Surf naar www.hermesgent.be

showcase img
showcase img
showcase img
showcase img